lördag 12 september 2009

Hockeybiljetter =)

Har fått tag i hockeybiljetter! Jag trodde faktiskt inte det skulle gå men det gick, helt otroligt. Tog dem billigaste platserna (därmed inte sagt att dem var billiga) så jag vet inte hur bra platserna är men jag ska på NHL-hockey i alla fall. Jag hoppas att det blir bra.

För den som undrar mår jag bättre idag (har en jobbig hosta mest) och jag fick fattiga riddare till lunch av Reanne (rumskompis) som för övrigt även erbjöd sig att handla åt mig om det var något jag behövde. Min handledare ringde idag också och kollade hur jag mådde och om jag behövde något. Väldigt snällt av honom. Det verkar inte som att det går någon nöd på mig med andra ord ;)

Har börjat samla på mynt, OS-mynt. De har, ffa, 25-centare med olika OS-sporter på som bob, skidor, konståkning, curling mm. Finns ett par 1-dollarmynt också som är speciella. Har en sådan och tre 25-centare (konståkning, handikappscurling och längdskidåkning) än så länge.

Chattade med Paula idag med. Hon verkade ha kommit iordning nu och trivdes bra. Karin verkade också ha det bra på Nya Zeeland. Det är roligt att höra att gänget har det bra =)

Samlade krafterna för att göra middag. Det blev benfri kotlett i ugnen, klyftpotatis, röd paprika och vitlökssås. Helt klart värdigt en lördagsmiddag.

Ha det

5 kommentarer:

  1. Det är bra att andra tittar till dig. fick du tag i två biljetter till.Kul att du får kontakt med de andra.

    Mamma

    SvaraRadera
  2. Japp, två biljetter till. Har inte kommit åt PDF-filen än, står att dem jobbar på det så jag oroar mig inte över det än. De sitter två platser bort från oss tror jag. Ska bli kul =)

    SvaraRadera
  3. ..glömde säga, jag har mailat Oskar och Karin nu med och dem verkade ha det finfint båda två. Kommer att bli kul att komma hem och träffas av dela med oss av våra resor till jordens alla hörn =)

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Jag har snabbskridskoåkning (har säkert ett finare namn), curling och ishockey... (:
    På tal om ishockey, vilka spelar de mot?

    SvaraRadera